Då va även denna påsk nästan slut

O herregud vad tiden bara springer iväg.
I år är ju påsken tidig så därför känns de nog som att tiden går otroligt fort.
Ska vi se vart vi ska börja då...:-)

Början av långfredagen spenderade vi hemma.Jag o barnen vaknade runt halv9 och gick upp medans pappa låg o sov.Vi kokade ägg som vi sedan målade och gjorde en fin påsk-frukost.
Sedan väckte vi även pappa till frukosten.Han va trött,han hade tydligen lagt sig runt 4 snoret på morran och vi väckte han strax efter klockan 10.Stakkars pappa!
Vi åt,diskade och städade iordning lite hemma.Det snöade ju idag med,det var hur kallt som helst.Blåste och va riktigt ruskigt.Man ville inte ut,man ville bara vara hemma och ligga under täcket och bara mysa:-)
Vi bestämde oss sedan för att åka till Bräcke och sova över där.Dags för packning av saker och det är ju inte det lättaste att göra,tar hundra år bara för att bli klar:-)
När vi väl kom ut,tänkte jag.....fy F-A-N,vilket riktigt skiiiitväder.Nattis började lipa för att de va så kallt och blåsigt.
Framme i bräcke var middagen nästan klar.
Det blev kyckling med ris och currysås,mumma mums vad gott!:-)Tack mami!
Efter blev det kaffe som vanligt,barnen fick varsitt påskägg,Nattis med hårspännen,armband och massa godis i,och Felicia ett litet ägg med en ny mössa.
Nattis ville vara påskkärring så de fick hon.Hon skulle först gå med sin mummu men de blev för grinigt så de blev jag och sambon som fick ge oss ut i det kalla vädret.
O visst fick hon godis,,och glad blev hon allt.Sötnosen!
Nästa år har vi två påskegummor!
På kvällen var sambon min upptagen med sin hobby(fiskegrejjer),o vi satt och glodde Let`sdance,fick även besök av en gammal klasskompis som var på besök hos sina päron.Det var kul o träffa dej Hannah!
Båda
tjejerna somnade vid 21 och vaknade först 06.30 och ville ha tutte.
                      Glad påsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0