Sommaren är kort...

...de mesta regnar bort...
Ja,i år har de nog inte stämt men den kunde vart längre. Nu återstår en dag kvar av augusti,sen är hösten här. Det e redan kallt om kvällar och morgnar.Tycker faktiskt såhär i efterhand att varje årstid har sin charm. Sommaren toppar såklart men tänk hösten med tjocka gosiga tröjor/koftor,mysbelysning,tända ljus överallt,filmmys under en gosig pläd,vintern med alla julesaker,god mat och mycket kärlek,våren,då vet man att sommaren och semestern snart är här ;) Ja,längtar till nästa sommar redan dock ;)
Skolan funkar ju super för båda tjejeena.Felicia känner sig så stor nu.De går tsm till skolan på morgonen,det är bra tomt utan dem hemma <3
Nu är jag långledig ända till onsdag och vi ska mysa och gosa så mkt vi orkar!! :) Saknar dem såååå mkt om dagarna/kvällarna när jag jobbar!
Nu går även mina ögon i kors!
Vi hörs snart igen mina vänner!

Peace and love! <3

Sorgen...

Hemska tankar,de har smygit sig på hos mig idag. Jag har gråtit och skakat igen... Det finns ingen i hela universum som kan förstå mig och min sorg. De har snart gått 5månader sen min änglaprins lämnade oss <3 Tänker än hur livet hade vart om Du stannat kvar hos oss.
Mitt kött och blod,vad jag saknar Dig!! <3 Det gör så jääävla ont bara...

Vardagen är här igen...

Suck vad tråkigt...ännu värre att veta att man ska jobba 1år för att få semester....:( Varför går det så fort..
Nästa vecka drar skolan igång igen.Ska bli spännande för F som börjar nollan och min stora som börjar 3:an.Stora tjejer vi har!
Jag har två jobbkvällar kvar.Längtar sååå till min långledighet som är full med massa roligheter! Idag ska tjejerna till mummus jobb en stund,de har tjatat så att få komma dit.
På kvällen ska alla förskokebarn träffas och mysa,jag missar detta tyvärr :(
Idag är det även klirr på kontot! göttans!!
Önskar er en lovely torsdag!! <3

RSS 2.0